Pohádková kovárna



Pohádková kovárna zvolena podnikatelským počinem roku!

23.11.2012 21:18

Ceny Kudy z nudy

Milí kamarádi, přátelé a příznivci Pohádkové kovárny,
s radostí vám oznamujeme, že se naše Pohádková kovárna stala vítězem kategorie Podnikatelský počin v soutěži „Ceny kudy z nudy 2012“ pořádané agenturou Czechtourism a stala se zároveň 3. nejoblíbenějším výletním místem v rámci České republiky!

Naši čerti mají z nečekaného úspěchu takovou radost, že jsou od středečního večera, kdy jsme na zámku v Pardubicích cenu přebírali, jak utržení ze řetězu - tančí, zpívají a metají kozelce až ke stropu!

Moc děkujeme vám všem, kteří jste Pohádkovou kovárnu v této soutěži svými hlasy podpořili, vážíme si vaší přízně a jsme všichni upřímně rádi, že se nám daří rozdávat našim milým návštěvníkům alespoň kousek radosti, které je v dnešní složité době tak málo. Že u nás v malé pohádkové chaloupce, byť jen na malou chvíličku zapomenete na všední starosti, obléknete sváteční pohádkový šat a vzpomenete na pohádkové hrdiny z dětství...

Budeme šťastní, když se k nám zase někdy přijedete podívat - třeba podrbat čerta mezi růžky a zlaté rybičce pošeptat to nejtajnější přáníčko! To naše přání se nám díky vašim hlasům splnilo - víme, že se vám u nás alespoň trošku líbilo.

Věřte, že vše co děláme, děláme ze srdce a s láskou. Ale to vy jistě víte...

 

Vaše víly, hastrmani a čerti z Pohádkové kovárny

 

Více o soutěži najdete na:

http://www.czechtourism.cz/media/tiskove-zpravy/soutez-ceny-kudy-z-nudy-2012-zna-sve-viteze.html

http://www.novinky.cz/cestovani/tipy-na-vylety/285564-nejlepsim-vyletnim-mistem-u-nas-je-zamek-lednice.html

 

Zobrazeno 9834x

 
 

NOVINKY Z KOVÁRNY 2024

20.3.2024 13:18

Naši milí návštěvníci, kamarádi a příznivci Pohádkové kovárny,
před zahájením naší čtrnácté sezony pro vás máme důležitou informaci – POČÍNAJE LETOŠNÍM ROKEM BUDE VEŠKERÁ NAŠE NABÍDKA PŘICHYSTÁNA POUZE V AREÁLU POHÁDKOVÉ MAŠTALE. Ti z vás, kteří nás navštěvujete pravidelně, víte, že to je areál, kde se nachází výtvarná dílna, bludiště, vláčkodráha nebo třeba oslíci. Chaloupka na návsi, ve které doteď probíhaly prohlídky muzea české pohádky, zůstane uzavřená.

Svěcení jara aneb Pohádkové Velikonoce

6.3.2024 20:19

Jestli jste zvědaví, jak to o Velikonocích vypadalo na jihočeské vsi, jaká vajíčka si malují čerti a hastrmani, proč odlétají o Velikonocích zvony do Říma a jak se zdobí perníčky, přijďte se i Vy podívat o velikonoční sobotu nebo neděli do Pohádkové kovárny v Selibově u Písku.

PF 2024

1.1.2024 19:06

Naši milí kamarádi,
brány kovárny se v prosinci zavřely a čerti a hastrmani se uložili do svých vyhřátých pelíšků k zaslouženému zimnímu spánku. Probudit pohádkovou havěť s námi můžete zase v březnu.
Děkujeme vám všem za přízeň, za krásné společné chvíle a těšíme se na brzké setkání. Do nového roku vám přejeme hlavně štěstí, zdraví a lásku!

Živý betlém v Selibově letos nebude

14.12.2023 8:42

Milí návštěvníci a příznivci Pohádkové kovárny, ač neradi, máme pro vás nemilou zprávu. Po sněhové kalamitě nám sníh začal tát a k tomu i několik dní vydatně prší, takže nejen zahrada kovárny, ale i louka před betlémem je moc podmáčená - zkrátka ani v pohádce neporučíme větru, dešti...

Vánoční Pohádková kovárna

26.10.2023 16:04

Chtěli byste vědět, jaký stromeček si zdobí čerti, co mají hastrmani na stole při štědrovečerní večeři a jak se slavily Vánoce třeba v minulém století? Navštivte pohádkový svět Vánoc se spoustou ozdobených živých stromečků v Pohádkové kovárně v Selibově u Písku.




design & code © Roman Novotný          tvorba webu © Martin Žaloudek          ilustrace © Ak. malíř Karel Franta

© Pohádková kovárna Selibov - všechna práva vyhrazena.