Pohádková kovárna



Oslí narozeniny a čarodějnická kovárna

24.4.2018 19:04

pk

Poslední dubnový víkend bude v pohádce pěkně veselo! Nejen, že se u nás všechny čarodějnice budou připravovat na slet, ale také budou naši oslíci Jasmínka a Aladin slavit narozeniny, na které jste srdečně zváni.

Už jste někdy byli na oslavě oslích narozenin? Pokud nás v sobotu 28. nebo neděli 29. dubna 2018 navštívíte, můžete Jasmínce i Aladinovi popřát a vyzkoušet si, jak dobře oslíky znáte při plnění záludných úkolů.

A věřte, že i v naší kovárně bydlí čarodějnice, i když jenom ty hodné. O víkendu vás kovárnou provede pravá nefalšovaná čarodějnice a čaroděj, v pohádkové dílně si budete moci vyrobit čarodějnici svojí, kterou si můžete odnést domů (a v pondělí ji upálit), na ohni u dvanácti měsíčků si můžete opéct buřtíky a vyzkoušet si soutěže v čarodějných dovednostech.

NA VŠECHNY PŘÍCHOZÍ ČARODĚJNICE A ČARODĚJE (NEBO KLIDNĚ I OSLÍKY) ČEKÁ ODMĚNA!

Otevřeno máme celý víkend od 10 do 17 hodin, tak přijďte kdykoliv. V pondělí 30. dubna budou pohádkové bytosti pomáhat při stavbě májky, takže kovárna bude zavřená, ale hned v úterý 1. května ji zase otevřeme, abyste si k nám mohli přijít dát prvomájový polibek pod rozkvetlou třešeň! :)

Zobrazeno 8488x

 
 

PRACOVNÍ NABÍDKA PRO ROK 2024

21.4.2024 13:22

Hledáme nové pohádkové bytosti do týmu!

NOVINKY Z KOVÁRNY 2024

20.3.2024 13:18

Naši milí návštěvníci, kamarádi a příznivci Pohádkové kovárny,
před zahájením naší čtrnácté sezony pro vás máme důležitou informaci – POČÍNAJE LETOŠNÍM ROKEM BUDE VEŠKERÁ NAŠE NABÍDKA PŘICHYSTÁNA POUZE V AREÁLU POHÁDKOVÉ MAŠTALE. Ti z vás, kteří nás navštěvujete pravidelně, víte, že to je areál, kde se nachází výtvarná dílna, bludiště, vláčkodráha nebo třeba oslíci. Chaloupka na návsi, ve které doteď probíhaly prohlídky muzea české pohádky, zůstane uzavřená.

Svěcení jara aneb Pohádkové Velikonoce

6.3.2024 20:19

Jestli jste zvědaví, jak to o Velikonocích vypadalo na jihočeské vsi, jaká vajíčka si malují čerti a hastrmani, proč odlétají o Velikonocích zvony do Říma a jak se zdobí perníčky, přijďte se i Vy podívat o velikonoční sobotu nebo neděli do Pohádkové kovárny v Selibově u Písku.

PF 2024

1.1.2024 19:06

Naši milí kamarádi,
brány kovárny se v prosinci zavřely a čerti a hastrmani se uložili do svých vyhřátých pelíšků k zaslouženému zimnímu spánku. Probudit pohádkovou havěť s námi můžete zase v březnu.
Děkujeme vám všem za přízeň, za krásné společné chvíle a těšíme se na brzké setkání. Do nového roku vám přejeme hlavně štěstí, zdraví a lásku!

Živý betlém v Selibově letos nebude

14.12.2023 8:42

Milí návštěvníci a příznivci Pohádkové kovárny, ač neradi, máme pro vás nemilou zprávu. Po sněhové kalamitě nám sníh začal tát a k tomu i několik dní vydatně prší, takže nejen zahrada kovárny, ale i louka před betlémem je moc podmáčená - zkrátka ani v pohádce neporučíme větru, dešti...




design & code © Roman Novotný          tvorba webu © Martin Žaloudek          ilustrace © Ak. malíř Karel Franta

© Pohádková kovárna Selibov - všechna práva vyhrazena.